Workshop Make-up

Altijd al eens willen leren hoe u een mooie make-up aan kunt brengen? Tijdens een make-up workshop in onze studio leer ik u stap voor stap hoe u een professionele make-up op uzelf kunt toepassen. Met handige tips & tricks leert u een mooie professioneel naturel dag make-up of een sensationele avond make-up opzetten.

  • Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers.
  • Uitleg over het reinigen en verzorgen van de huid.
  • Analyse van uw gezicht.
  • Basis van de make-up; camouflage, foundation, poeder & blush.
  • Het opmaken van de wenkbrauwen, ogen en lippen.
  • Tips & tricks voor thuis.

Tijdens onze workshops visagie leert u uzelf goed opmaken: van het aanbrengen van een mooie basis tot een sprankelend eindresultaat. U werkt tijdens de workshop met professionele producten van Make-Up Studio.

Wilt u advies over de make-up die je nu gebruikt, neem dan uw eigen toilettasje mee. Na de workshop is er de gelegenheid om cosmetica aan te schaffen. Natuurlijk krijgt u handige tips en tricks die ik zelf als visagist ook in de dagelijkse praktijk toepassen. Er is ruimte voor persoonlijk advies en vragen. De workshops zijn geschikt voor zowel de blanke als getinte huid. De workshops geven we uitsluitend in een door u zelf samengestelde groep van minimaal 4 deelnemers. In overleg bepalen we de datum en tijd. De workshops geven we elke dag van de week, ook in het weekend. Zowel overdag als ’s avonds.

TIP! Geef een cadeaubon of organiseer voor uw jarige vriendin een workshop.
Cadeaubon wordt voor u feestelijk ingepakt.

Prijs make-up workshop

€ 35,- p.p. vanaf 2 personen
€ 30,- p.p. vanaf 4 personen