Nagelbijt-arrangement met het IBX systeem

Bent u een nagelbijter en denkt u dat er geen toekomst meer zit in uw nagels? Of schaamt u misschien zelfs voor uw handen? Met een speciaal programma zal ik u daarbij helpen om van het nagelbijten af te komen. Ook ideaal voor mannen om van hun nagelbijten af te komen. Bij mannen wordt een matte gel laag aangebracht om de nagel er naturel uit te laten zien.

Bij nagelbijters groeien de nagels twee keer sneller dan normaal. In dit nagelbijt programma wordt u elke week verwacht en de afspraken worden bij de eerste afspraak gelijk vast gezet. Elke week wordt uw nagels behandeld met het IBX systeen. Deze zorgt ervoor dat uw nagels steviger wordt en tegelijk ook hersteld. U krijgt bij de eerste afspraak een vijl en een fles Organische nagel/huidolie mee om deze thuis 2-4 keer per dag in te masseren. Samen zullen we ons moeten inzetten, maar u zult versteld staan hoe snel u weer van het bijten af bent, zelfs al na de eerste behandeling.

Week 1

Eerste IBX behandeling inclusief uitgebreide Manicure om de nagels te verzorgen en Dadi'Oil en een nagelvijl mee (duurt 1 uur)

Week 2

Tweede IBX behandeling en afgewerkt met een Manicuren en evt de nagels met een lak aflakken (duurt 30 minuten)

Week 3

Derde IBX behandeling met Manicure en lakken (duurt 30 minuten)

Week 4

Vierde IBX behandeling met Manicure en lakken (duurt 30 minuten)

Week 5

Vijfde IBX behandeling en afgewerkt met Gel Polish. Deze laatste week van het nagelbijt programma zijn uw nagels zover gegroeid dat er een Gel Polish op gelakt kan worden. Na deze laatste behandeling vd arrangement wordt een onderhoud afspraak gemaakt voor over twee weken. (duurt 1 uur)

Nagelbijt-arrangement (incl.Dadi'Oil+vijl): € 210,00
De afspraken voor dit arrangement worden vooraf gemaakt en in 2 keer betaald.
Week 1: € 110,00
Week 2: € 100,00

Onderhouds afspraak incl. Gel Polish €45

PIN aanwezig